Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Inval bij vier drugspanden: drie vuurwapens, verdovende middelen en vier aanhoudingen

Amsterdam – Inval bij vier drugspanden: drie vuurwapens, verdovende middelen en vier aanhoudingen

Op dinsdag 12 november heeft de Amsterdamse recherche tijdens het doorzoeken van een viertal woningen in Amsterdam Zuid en Oost onder meer verschillende soorten drugs, drie vuurwapens en een gestolen bromfiets aangetroffen. Dit gebeurde in het kader van een grootschalig onderzoek.

In drie van de vier panden werden niet alleen verdovende middelen aangetroffen, maar ook voorwerpen die duiden op het versnijden, verpakken en prepareren ervan.  In het vierde pand, de woning van de hoofdverdachte, trof de politie naast verdovende middelen ook drie vuurwapens en een gestolen bromfiets aan. De aanwezige kostbare goederen uit de woning zijn tevens in beslag genomen. Alle bewoners, vier mannen van 23, 47, 55 en 63 jaar, zijn bij deze doorzoekingen aangehouden. Ze zijn allemaal woonachtig in Amsterdam.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Hond verjaagt daders beroving; getuigen gezocht

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee mannen op een scooter geprobeerd een vrouw …