Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Informatie gezocht: dodelijk schietincident Buitensingel

Amsterdam – Informatie gezocht: dodelijk schietincident Buitensingel

Dinsdagmiddag 1 oktober 2019 wordt op een parkeerplaats bij tuinpark Nieuw Vredelust aan de Buitensingel in Amsterdam-Duivendrecht in een auto een zwaargewonde man aangetroffen. Toegesnelde hulpdiensten proberen de man nog te reanimeren, maar hij overlijdt ter plaatse aan zijn verwonding. De politie start direct een uitgebreid onderzoek naar de dood van de man. In eerste instantie houdt de recherche rekening met alle scenario’s, waaronder het scenario zelfdoding. Gedurende het onderzoek wordt dat scenario echter steeds minder waarschijnlijk. De recherche houdt er op dit moment sterk rekening mee dat in deze zaak sprake is van een misdrijf en spreekt daarom graag met mensen die meer informatie hebben.

Rond 17.15 uur die dinsdag komt de melding binnen dat iemand een bewegingsloze man in een auto ziet zitten op de parkeerplaats. De melder krijgt geen contact met de man en maakt zich ernstig zorgen. Verschillende hulpdiensten snellen zich direct naar de locatie en treffen daar de man aan. Hij is zwaargewond en moet meteen gereanimeerd worden. Hulp mag echter niet meer baten en het slachtoffer overlijdt ter plekke.

Op de achterbank van de auto zit een jong kindje. Dit peutertje is gelukkig ongedeerd. Al snel blijkt het om een kind van het slachtoffer te gaan en hulpverleners dragen dit kindje op een later moment over aan de moeder.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht beschieting appartementencomplex

Een appartementencomplex aan het Stadionplein is tussen dinsdagavond 31 januari en de vroe…