Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man aangehouden na gewapende bedreiging

Amsterdam – Man aangehouden na gewapende bedreiging

Het Arrestatie Team heeft in Amsterdam Nieuw-West op dinsdag 24 september 2019 een aanhouding verricht. De man, een 39-jarige Amsterdammer, wordt ervan verdacht meerdere personen in een video te hebben bedreigd met een vuurwapen. De video, die enige tijd op social media circuleerde, is op last van een officier van justitie offline gehaald.

De Amsterdamse recherche stelde direct, gelet op het potentiële dreigingsgevaar, een onderzoek in. Mede dankzij het snelle optreden van de recherche kon het Arrestatie Team kort daarop al snel tot een aanhouding overgaan. Bij een woningdoorzoeking op de Martini van Geffenstraat zijn naast een vuurwapen ook verdovende middelen en contant geld aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte zit in voorlopige hechtenis.

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoo…