Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – UPDATE: Getuigenoproep dodelijk schietincident Hugo de Grootplein

Amsterdam – UPDATE: Getuigenoproep dodelijk schietincident Hugo de Grootplein

Op woensdag 23 oktober heeft rond 15.45 uur een ernstig schietincident plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam-West. Daarbij zijn in de eerste instantie twee personen ernstig gewond geraakt. Eén van de slachtoffers is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het andere slachtoffer, de uitbater van het restaurant, is ondanks een reanimatiepoging ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Het betreft hier de 49-jarige Goran Savic. De recherche doet ter plaatse onderzoek en is bezig met het veilig stellen van eventuele sporen en het horen van de eerste getuigen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vier aanhoudingen in serie gewelddadige straatroven Nieuw-West

De Amsterdamse recherche heeft deze en vorige week vier mannen aangehouden die verdacht wo…