Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep beroving Botteskerkpark

Amsterdam – Getuigenoproep beroving Botteskerkpark

In de nacht van maandag 21 oktober 2019 op dinsdag 22 oktober 2019 wordt rond 00:05 uur een man in het Botteskerkpark met een vuurwapen bedreigd. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer rijdt op zijn fiets iets over 00:00 uur over het fietspad aan de Wolbrantskerkweg. Hier ziet hij ter hoogte van de apotheek drie jongens lopen. De man fietst verder over het Wolbrantskerkweg naar het Botteskerkpark. Bij de voetbalkooi (Cruyff Court)  staat hij even stil, wanneer hij weer verder wil fietsen wordt er van achteren aan zijn fiets getrokken. De drie jongens die hij eerder had gezien ter hoogte van de apotheek staan om het slachtoffer heen. Ze bedreigen het slachtoffer met een vuurwapen en eisen zijn persoonlijke bezittingen. Vervolgens vluchten ze te voet richting de Clauskindereweg.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Plofkraak op geldautomaat Plantage Middenlaan

Op de vroege ochtend van maandag 6 februari hebben meerdere personen even voor 05:00 uur e…