Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep beschieting bedrijfspand Pieter Calandlaan

Amsterdam – Getuigenoproep beschieting bedrijfspand Pieter Calandlaan

Op donderdag 26 september snelt een politieagent zich naar de Pieter Calandlaan in Amsterdam Nieuw-West. Een meldster hoort daar, op de kruising met de Bart Poesiatstraat, rond 02:00 uur in de nacht diverse schoten. De politie komt graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken.

Na onderzoek van de collega’s blijkt dat een bedrijfspand aan de Pieter Calandlaan meerdere malen is beschoten. De forensische collega’s zijn op het plaats delict direct begonnen met het onderzoek. Diverse hulzen en patronen zijn veilig gesteld en in beslag genomen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dode na schietincident in woning Zuidoost

In de nacht van maandag op dinsdag 28 januari 2020 heeft een dodelijk schietincident plaat…