Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval

Amsterdam – Bestuurder rijdt door na dodelijk ongeval

De bestuurder van een zwarte BMW uit de 1 serie is vrijdag 18 oktober 2019 doorgereden, nadat hij een voetganger op de Schalk Burgerstraat had aangereden. Door de klap van de aanrijding kwam het slachtoffer onder een andere auto terecht en bleef een kentekenplaat van de doorrijder achter. De politie stelt een onderzoek en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken of andere informatie hebben zich te melden.‪‪

De aanrijding vond rond 14.25 uur plaats. Voor de hulpverlening is een traumaheli ingezet, echter de hulp mocht niet baten. Het 56-jarige slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft de familie in kennis gesteld van dit trieste bericht.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht en is op zoek naar de bestuurder van de BMW. De Verkeersongevallen Analyse (VOA) heeft ter plaatse een sporenonderzoek ingesteld.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal

In een woning aan de Florijn in Amsterdam Zuidoost heeft de politie vanmorgen een henneppl…