Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen plofkraak Haarlemmermeerstraat gezocht

Amsterdam – Getuigen plofkraak Haarlemmermeerstraat gezocht

In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 oktober heeft op de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam-Zuid een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat. De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze plofkraak en spreekt graag met (een aantal specifieke) getuigen.

Iets na 03.00 uur krijgt de meldkamer verschillende belletjes van bewoners in de omgeving van de Haarlemmermeerstraat dat zij zeer harde knallen hadden gehoord. Politie-eenheden snellen zich naar de locatie en treffen daar een ravage aan. Er blijkt een plofkraak te hebben plaatsgevonden op een geldautomaat. De schade aan het geldautomaat is enorm en ook in de omgeving hebben verschillende panden schade opgelopen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Ruit opgeblazen van juwelier op de Hogeweg

In de nacht van woensdag op donderdag 8 december is een ruit van een juwelier op de Hogewe…