Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep frontale botsing fietsers Buiksloterdijk

Amsterdam – Getuigenoproep frontale botsing fietsers Buiksloterdijk

Dinsdagmiddag 8 oktober 2019 vond op de Buiksloterdijk in Amsterdam-Noord een frontale aanrijding plaats tussen twee fietsers. De politie is op zoek naar getuigen.

De botsing vond plaats nabij het ‘Kippenbruggetje’, vlakbij de oversteek over het Noordhollandschkanaal, omstreeks 16.50 uur. Één van de betrokken fietsers, een 63-jarige vrouw, liep ernstig letsel op en is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser, een 16-jarige jongen, hield lichte verwondingen aan de botsing over.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en is daarvoor op zoek naar getuigen die de botsing hebben zien gebeuren of mogelijk de momenten kort daarvoor. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.     

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Mountainbiker mogelijk opzettelijk ten val gebracht in Amsterdamse Bos

In mei 2020 komt de 61-jarige Frits van de Voort in het Amsterdamse Bos hard ten val met z…