Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Wederom aanhouding in onderzoek naar bedreiging taxihandhavers

Amsterdam – Wederom aanhouding in onderzoek naar bedreiging taxihandhavers

Sinds half juni 2019 zijn verschillende taxihandhavers van de gemeente Amsterdam het slachtoffer geworden van zowel fysieke als schriftelijke bedreigingen. In het uitgebreide politieonderzoek naar deze bedreigingen is donderdag 19 september opnieuw een verdachte aangehouden.

Op 10 september hield het onderzoeksteam al een 20-jarige Amsterdammer aan en vandaag werd een tweede verdachte, ook een 20-jarige Amsterdammer, aangehouden. Beiden worden ervan verdacht handhavers te hebben bedreigd. Het onderzoek naar de bedreigingen is in volle gang en het onderzoeksteam sluit ook andere aanhoudingen niet uit. 

De politie neemt de bedreigingen aan het adres van de handhavers zeer serieus en spreekt graag met mensen die meer informatie hebben. Heeft u informatie over deze bedreigingen en dit nog niet met de politie gedeeld? Neem dan contact met op via 0900-8844 of geef online uw informatie door via het tipformulier. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoo…