Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Van Reigersbergenweg

Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Van Reigersbergenweg

Op de Van Reigersbergenstraat is donderdagmiddag 12 september vanuit een auto, vermoedelijk een Peugeot, op een andere auto geschoten. Deze laatste is aangetroffen op de 3e Hugo de Grootstraat. Voor zover bekend is niemand geraakt. De inzittenden van de beschoten auto zijn ook gevlucht. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zicht te melden.

Rond 14.20 uur komt bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er is geschoten op de Van Reigersbergenstraat. Vanuit een auto zou op een andere auto zijn geschoten. Deze laatste auto, een Mazda, treft de politie aan op de 3e Hugo de Grootstraat, echter de inzittenden zijn weggerend.

De politie zoekt 2 man, 1 met een rood shirt en 1met een grijs shirt. De man met het rode shirt is 30 a 40 jaar oud is kaal en heeft een baard. De Peugeot van waaruit is geschoten is vermoedelijk van het type 206 en donker van kleur.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Drie gewonden bij schietincident Zuid-Oost; politie zoekt getuigen

Op donderdagavond heeft in een woning aan de Daalwijk een schietincident plaatsgevonden. H…