Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Van Reigersbergenweg (update voertuigen)

Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Van Reigersbergenweg (update voertuigen)

Op de Van Reigersbergenstraat is donderdagmiddag 12 september vanuit een auto, op een andere auto geschoten. Deze laatste is aangetroffen op de 3e Hugo de Grootstraat. Voor zover bekend is niemand geraakt. De inzittenden van de beschoten auto zijn ook gevlucht. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zicht te melden.

Rond 14.20 uur komt bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er is geschoten op de Van Reigersbergenstraat. Vanuit een auto zou op een andere auto zijn geschoten. Deze laatste auto, een Mazda, treft de politie aan op de 3e Hugo de Grootstraat, echter de inzittenden zijn weggerend.

De politie zoekt 2 man, 1 met een rood shirt en 1met een grijs shirt. De man met het rode shirt is 30 a 40 jaar oud is kaal en heeft een baard. De auto van waaruit is geschoten is vermoedelijk een Seat donker van kleur.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk schietincident buurthuis Wittenburg: twee verdachten aangehouden

Vrijdag 26 januari 2018 werd in een buurthuis op Wittenburg de 17-jarige Mohamed Bouchikhi…