Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt agressieve automobilist

Amsterdam – Politie zoekt agressieve automobilist

De politie is op zoek naar een verdachte die op dinsdag 27 augustus 2019 in de Coentunnel een vrachtwagenchauffeur bedreigt in het verkeer.

Rond 06.40 uur rijdt de 46-jarige vrachtwagenchauffeur vanaf de A10 uit Amsterdam Noord door de Coentunnel als hij wordt ingehaald door een donkerblauwe personenauto. Hij geeft lichtsignalen aan de auto en claxonneert vanwege asociaal rijgedrag. De auto manoeuvreert zich dan voor de vrachtwagen en remt vermoedelijk opzettelijk. De vrachtwagen moet uitwijken om een aanrijding te voorkomen. De bestuurder van de auto opent dan zijn raam aan de bestuurderskant en gooit een fles tegen de voorruit van de vrachtwagen. Daarna volgen nog een aantal van deze provocerende acties door de verdachte totdat de vrachtwagenchauffeur besluit zijn voertuig aan de kant te zetten. De verdachte stopt ook en komt zijn auto uit om vervolgens met blote vuisten in te slaan op de voorruit van de vrachtwagen. Ook vernielt hij een buitenspiegel. Als de chauffeur zijn telefoon pakt om de politie te bellen maakt de verdachte zich snel uit de voeten en rijdt met hoge snelheid verder over de A5 richting Den Haag.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Hennepplantage ontdekt in woning na harde knal

In een woning aan de Florijn in Amsterdam Zuidoost heeft de politie vanmorgen een henneppl…