Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Disciplinaire maatregelen tegen acht politiemedewerkers

Amsterdam – Disciplinaire maatregelen tegen acht politiemedewerkers

De politiechef van de eenheid Amsterdam heeft vier politiemedewerkers geschorst en vier politiemedewerkers buiten functie gesteld vanwege een vermoeden van plichtsverzuim. De medewerkers zouden in privétijd vermoedelijk harddrugs in bezit en/of gebruikt hebben. Het Bureau Veiligheid, Integriteit en Klachten van de eenheid Amsterdam is disciplinair onderzoek begonnen tegen de medewerkers. Gedurende het onderzoek worden geen nadere mededelingen gedaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Wederom aanhouding in onderzoek naar bedreiging taxihandhavers

Sinds half juni 2019 zijn verschillende taxihandhavers van de gemeente Amsterdam het slach…