Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Slachtoffer ongeval Westhavenweg overleden

Amsterdam – Slachtoffer ongeval Westhavenweg overleden

Op zaterdag 10 augustus 2019 is een personenwagen op de Westhavenweg te Amsterdam met hoge snelheid tegen de slagboom van een spoorwegovergang aangereden. De bestuurder, een 58-jarige man uit Amstelveen, is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Na de aanrijding met de slagboominstallatie kwam de auto in de nabij gelegen sloot terecht. Het slachtoffer, de enige betrokkende bij dit ongeval, raakte hierbij ernstig gewond. Hulpverleners hebben het slachtoffer ter plaatse nog gereanimeerd. Hij werd daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij diezelfde dag overleed aan zijn verwondingen. Het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) heeft het ongeval in onderzoek.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gewelddadige beroving op kostbare horloge; Amsterdam-Noord

Op woensdagavond 5 oktober is een 21-jarige man slachtoffer geworden van een gewelddadige …