Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update Verdachte aangehouden na schietincident Hogevecht

Amsterdam – Update Verdachte aangehouden na schietincident Hogevecht

De politie heeft zaterdagochtend 10 augustus 2019 een 28-jarige man uit Amsterdam aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident op Hogevecht afgelopen donderdagavond in Amsterdam-Zuidoost. De verdachte heeft zichzelf gemeld bij de politie.

Bij het schietincident kwam een 28-jarige man om het leven. De politie blijft op zoek naar mogelijke getuigen en eventueel beeldmateriaal van het incident.

Donderdagavond 8 augustus kwamen er rond 19.15 uur meerdere meldingen binnen dat er geschoten zou zijn op Hogevecht. Verschillende politie-eenheden snelden naar de locatie en troffen daar op straat een zwaargewonde man aan. Deze man was dusdanig gewond dat hij gereanimeerd moest worden. Een ambulance bracht hem zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Daar overleed hij diezelfde avond nog aan zijn verwondingen. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen en camerabeelden beschietingen Amsterdam-Noord gezocht

In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 september 2022 vond op de Van der Pekstraat in A…