Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam-Zuidoost – Verdachte straatroof Vreeswijkpad snel aangehouden

Amsterdam-Zuidoost – Verdachte straatroof Vreeswijkpad snel aangehouden

Op woensdagavond 31 juli 2019 is een 16-jarige jongen beroofd van zijn jas en contant geld. Door een duidelijk signalement vindt de politie de verdachte snel in de omgeving en houdt hem aan. De verdachte zal worden voorgeleid.

Rond 21.00 uur loopt het slachtoffer op het Vreeswijkpad in Amsterdam-Zuidoost. Een jongen op een fiets spreekt hem aan. Deze jongen wil de jas van het slachtoffer en eist dat hij deze uitdoet en aan hem afstaat. Ook het contante geld dat het slachtoffer bij zich heeft, moet hij afgeven.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep brandbom tegen woning Zwanenplein

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 januari 2020 worden de bewoners aan het Zwanenp…