Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep zware mishandeling Rozengracht

Amsterdam – Getuigenoproep zware mishandeling Rozengracht

Op donderdag 18 juli 2019 omstreeks 00:55 uur bevindt een 27-jarige toerist zich met twee vrienden op de Rozengracht. De mannen lopen met zijn drieën over de stoep van de Rozengracht richting de Marnixstraat. Het slachtoffer wordt hier in een paar seconden tijd mishandeld door een voorbij fietsende man. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer loopt een aantal meter achter twee vrienden als een man op een fiets eerst de twee vrienden passeert. De verdachte komt daarna recht op het slachtoffer af, maakt al fietsend een onverwachte beweging richting het slachtoffer en raakt hem. De verdachte fietst na het incident al slingerend verder over de stoep in de richting van de Dam. Pas kort hierna merkt het slachtoffer dat hij een forse snijwond op zijn rug heeft. Het slachtoffer wordt ter plaatse door de hulpverleners behandeld en uit voorzorg onderzocht in het ziekenhuis. Gelukkig kan hij later die nacht het ziekenhuis verlaten. Het is nog onduidelijk hoe, waarmee en vooral waarom de verdachte het slachtoffer heeft verwond.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep brandbom tegen woning Zwanenplein

In de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 januari 2020 worden de bewoners aan het Zwanenp…