Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Wie heeft de schutters gezien

Amsterdam – Wie heeft de schutters gezien

De recherche van District West is op zoek naar twee mannen die in de richting van een andere man hebben geschoten. Een man die vannacht rond half twee zijn hond aan het uitlaten was werd op de Burgemeester Roellstraat in Amsterdam beschoten. Hij raakte daarbij niet gewond. De beide verdachten, die beiden een zwarte helm en donkere kleding droegen, reden samen weg vermoedelijk op een donkerkleurige motorscooter.

Rechercheurs zijn op zoek naar getuigen van het schietincident of naar mensen die informatie er over hebben. U kunt contact opnemen met het rechercheteam van District West via 0900-8844, wenst u anoniem te blijven dan kunt u 0800-7000 bellen. Indien u digitaal uw informatie kwijt wil gebruik dan onderstaande link.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Diemen – 17-jarige verdachte van straatroof aangehouden

De recherche heeft op maandagochtend 9 december 2019 een verdachte aangehouden in het onde…