Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep overval snackbar Ruys de Beerenbrouckstraat

Amsterdam – Getuigenoproep overval snackbar Ruys de Beerenbrouckstraat

De politie is op zoek naar twee mannen die afgelopen nacht een gewapende overval hebben gepleegd bij een snackbar aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Amsterdam Nieuw-West. Ook roept de politie getuigen op zich te melden. 

In de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 juli 2019, overvallen twee mannen even na middernacht de snackbar. Ze dwingen de medewerker die op dat moment aanwezig is om de kassalade te openen. Ze gaan er met buit vandoor en vluchten in de richting van het Eendrachtspark. De politie komt ter plaatse en begint een zoektocht met behulp van een helikopter, maar de daders ontkomen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk schietincident Imstenrade Amsterdam

Vanmorgen heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden aan de Imstenrade in Buitenv…