Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Dodelijk steekincident Warmoesstraat

Amsterdam – Dodelijk steekincident Warmoesstraat

Op vrijdagmiddag 6 juli vond op de Warmoesstraat in het centrum van Amsterdam een steekincident plaats. Hierbij raakte één slachtoffer zwaargewond. Dit slachtoffer overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Ter plaatse kon direct een verdachte worden aangehouden.

Rond 16.30 uur kwam de melding binnen dat er iemand zou zijn neergestoken op de Warmoesstraat. Ter plaatse troffen agenten inderdaad een zwaargewonde man met steekwonden aan. Dit slachtoffer moest op straat gereanimeerd worden en is zo spoedig mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis. Medische hulp mocht echter niet meer baten: in het ziekenhuis is het slachtoffer – een Amsterdammer van 29 jaar oud – diezelfde avond nog overleden.

De dader van het steekincident vluchtte, maar op aanwijzingen van getuigen konden politie-eenheden vrijdagmiddag al snel na het incident een verdachte aanhouden. Deze verdachte – een man van 49 jaar oud uit Almere – zit op dit moment vast en in beperkingen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk steekincident Waterlandplein

Op donderdag 5 december 2019 heeft er rond 09.00 uur een dodelijk steekincident plaatsgevo…