Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Specifieke getuige gezocht van zware mishandeling Joos Banckersweg

Amsterdam – Specifieke getuige gezocht van zware mishandeling Joos Banckersweg

In het onderzoek naar een zware mishandeling aan de Joos Banckersweg, gepleegd op zondag 2 december 2018, is de recherche op zoek naar een specifieke getuige. Deze man zou beelden hebben gemaakt van de mishandeling. De recherche wil die beelden graag bekijken.

Op die betreffende zondag 2 december heeft het 21-jarige slachtoffer rond 16.05 uur een verkoopafspraak aan de Joos Banckersweg. Die afspraak is online tot stand gekomen. De koper (het slachtoffer) en de verkoper (verdachte) ontmoeten elkaar in een portiek en al snel bedreigt de verdachte het slachtoffer met een vuurwapen. Het slachtoffer weet zich met geweld los te maken van de verdachte en rent weg. Dan komen er vijf mannen op het slachtoffer af. In ieder geval drie van de mannen mishandelen hem op zeer gewelddadige wijze. Ook beroven zij hem van het geld dat hij bij zich heeft.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – Moord op advocaat Derk Wiersum

Op woensdagochtend 18 september 2019 is de 44-jarige advocaat Derk Wiersum doodgeschoten b…