Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep Man zeer ernstig gewond na steekincident Slotermeerlaan

Amsterdam – Getuigenoproep Man zeer ernstig gewond na steekincident Slotermeerlaan

Bij een steekincident op de Slotermeerlaan bij Plein 40-45 is dinsdagmiddag 2 juli een 22-jarige man uit Amsterdam ernstig gewond geraakt. Een 33-jarige man uit Amsterdam kon kort na het steekincident worden aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen en/of mensen die beelden hebben.

Kort voor 14 uur kreeg de politie melding van een steekincident, mogelijk na een ruzie. Daarbij raakt één man ernstig gewond. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is zorgwekkend.

De recherche is een onderzoek gestart. Daarbij wil het onderzoeksteam graag spreken met getuigen die mogelijk iets gezien hebben van het steekincident of de momenten kort daarvoor. Ook mensen die (video)beelden hebben worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via onderstaand tipformulier, waar u ook direct beeldmateriaal kunt uploaden. 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep: Cameraploeg beroofd van televisiecamera

Op vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt omstreeks 15.45 uur op de Albert Camuslaan in Amst…