Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep dodelijk schietincident Amsterdam Noord

Amsterdam – Getuigenoproep dodelijk schietincident Amsterdam Noord

UPDATE: In de avond van maandag 17 juni heeft rond 21.20 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Klaprozenweg in Amsterdam Noord. Hierbij is het 57-jarige slachtoffer, Saban Berk, zodanig gewond geraakt dat hij ondanks reanimatiepogingen van de hulpverleners ter plaatse is overleden. De politie heeft rondom het plaats delict direct een grootschalig onderzoek opgestart en alle sporen veilig gesteld. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Zilverkleurige BMW

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep plofkraak Hendrik de Bruynstraat

Rond 02:20 uur doen meerdere personen bij de meldkamer melding van een harde knal. Twee no…