Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Albanese taxichauffeur verdacht van faciliteren criminelen

Amsterdam – Albanese taxichauffeur verdacht van faciliteren criminelen

De politie heeft na uitgebreid onderzoek op woensdag 26 juni een 51-jarige Albanese taxichauffeur in Amsterdam aangehouden die ervan verdacht wordt een faciliterende rol te spelen voor de Albanese criminelen in Amsterdam.

Het onderzoek startte naar aanleiding van vermoedens van de politie dat de verdachte zijn taxiwerk gebruikte als dekmantel voor het faciliteren van drugshandel. Tijdens het onderzoek bleek dat de taxichauffeur personen van en naar drugspanden vervoerde én bleek dat hij in zijn taxi meerdere kilo’s cocaïne vervoerde. De woning van deze taxichauffeur is door de politie doorzocht en zijn taxi is in beslag genomen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koog aan de Zaan – Nog 2 aanhoudingen in onderzoek naar overval

De recherche heeft in het onderzoek naar de gewapende overval op Total tankstation aan Zui…