Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Betalen met gestolen bankpas

Amsterdam – Gezocht – Betalen met gestolen bankpas

De recherche doet onderzoek naar de diefstal van meerdere pinpassen uit een horecagelegenheid op het Marie Heinekenplein in Amsterdam. Er zijn goede beelden van de twee verdachten die na de diefstal meerdere keren pinnen met deze gestolen passen en wij roepen deze verdachten op zich te melden bij de politie.

Op de camerabeelden is te zien dat op dinsdag 16 april tussen 18.20 en 19.50 uur meerdere keren wordt gepind met de gestolen passen door twee verdachten. Er wordt gepind in diverse supermarkten aan de Stadhouderskade, Kinkerstraat en een tankstation aan de Marnixstraat.

De verdachten zijn onherkenbaar te zien op de beelden en wij vragen de verdachten dan ook zich binnen een week te melden bij de politie. Melden de verdachten zich niet dan lopen zij het risico herkenbaar te worden getoond op onze kanalen.

Kent of herkent u de mannen op de beelden of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000 meld misdaad anoniem of via het onderstaande tipformulier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep: Cameraploeg beroofd van televisiecamera

Op vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt omstreeks 15.45 uur op de Albert Camuslaan in Amst…