Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Bedreiging met vuurwapen in metro

Amsterdam – Bedreiging met vuurwapen in metro

Op maandag 10 juni 2019 heeft een bedreiging met een vuurwapen plaatsgevonden in metrolijn 50. De politie zoekt getuigen van het incident.

Rond 16.40 uur stapt het 36-jarige slachtoffer in metrolijn 50 op station Amsterdam Sloterdijk. Tegenover hem zit een vrouw. Even later stappen twee mannen in. Deze mannen vallen meerdere vrouwen lastig in de metro, waaronder de vrouw tegenover het slachtoffer. Het slachtoffer spreekt daarom de verdachten aan. Een van de verdachten pakt hierop een vuurwapen en richt dat van dichtbij op het hoofd van het slachtoffer. Op hetzelfde moment mindert de metro vaart en stopt bij de halte Jan van Galenstraat, waar beide verdachten uitstappen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Aanhoudingen na winkeldiefstal in vereniging

De politie heeft afgelopen zondag 17 november 2019 een mogelijke diefstal in vereniging bi…