Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man aangehouden voor bedreiging mediabedrijven

Amsterdam – Man aangehouden voor bedreiging mediabedrijven

De Amsterdamse politie heeft dinsdag 11 juni 2019 een 32-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van bedreiging van een tweetal mediabedrijven in september 2018 en mei 2019.

De verdachte uitte in beide gevallen online dreigementen waarin hij aankondigde naar de mediabedrijven te zullen komen om aldaar medewerkers te doden. In deze digitale dreigementen stelde de verdachte zich ernstig beledigd te voelen door uitingen van de betreffende mediabedrijven.

De recherche startte een onderzoek dat uiteindelijk leidde naar de aangehouden verdachte. Hij is inmiddels gehoord en daarna in afwachting van verdere strafvervolging door het OM heengezonden. De betreffende mediabedrijven zijn door de politie geïnformeerd.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Straatrover filmt slachtoffer

Een onbekende dader heeft donderdag 15 augustus 2019 op de Johan van Hasseltweg zijn slach…