Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen woningoverval Montfoorthof gezocht

Amsterdam – Getuigen woningoverval Montfoorthof gezocht

In de vroege ochtend van woensdag 12 juni 2019 vindt aan het Montfoorthof in Amsterdam-Zuidoost een gewelddadige woningoverval plaats. Direct na de overval is de politie een uitgebreid onderzoek gestart. Het onderzoeksteam zoekt uiteraard naar de daders, maar ook naar getuigen en eventueel beeldmateriaal van het incident.

Op woensdagochtend, zo rond 06.00 uur, bevindt het slachtoffer zich in zijn woning. Hij is op dat moment in het gezelschap van een vrouw die bij hem op bezoek is. Opeens ziet het slachtoffer buiten schimmen staan. Hij kijkt door een deur naar buiten als de deur uit het niets open wordt geduwd. Verschillende mannen dringen de woning binnen. Het slachtoffer wordt direct hard geslagen en de mannen roepen dat ze geld willen. De woning wordt doorzocht en het slachtoffer meerdere malen mishandeld. Op een gegeven moment gaan de overvallers er met enkele persoonlijke eigendommen van het slachtoffer vandoor.

Toegesnelde politie-eenheden zoeken in de omgeving naar de daders, helaas wordt niemand meer aangetroffen. Het slachtoffer is dusdanig gewond geraakt dat hij naar het ziekenhuis moet worden overgebracht om behandeld te worden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Wie niet weg is, is gezien

De politie heeft twee verdachten aangehouden na de inbraak in een bedrijfsbus aan de Priem…