Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Tips leiden naar gestolen sieraden

Amsterdam – Tips leiden naar gestolen sieraden

Rechercheurs hebben vanochtend bij invallen en zoekingen op meerdere locaties in Amsterdam en Den-Haag een deel van de bij een inbraak op 7 juli 2018 weggenomen buit aangetroffen en in beslag genomen.

De sieraden en horloges zijn afkomstig van een inbraak in een woning aan de PC Hooftstraat. Drie eerder aangehouden verdachten zijn al veroordeeld, van 6 tot 24 maanden gevangenisstraf, in verband met deze zaak. De dure en exclusieve sieraden werden tot vandaag niet eerder gevonden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep: Cameraploeg beroofd van televisiecamera

Op vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt omstreeks 15.45 uur op de Albert Camuslaan in Amst…