Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Mishandeling en straatroof Hudsonstraat

Amsterdam – Gezocht – Mishandeling en straatroof Hudsonstraat

Zondag 28 oktober 2018 vindt een gewelddadige straatroof plaats op de Hudsonstraat in Amsterdam West. Twee mannen mishandelen het slachtoffer en beroven hem van zijn bezittingen. De politie wil graag weten wie deze mannen zijn.

Rond kwart over 5 ’s ochtends loopt een 55-jarige man over de Hudsonstraat als twee mannen op een scooter hem benaderen. Zij maken een praatje, maar dan gooit één van de mannen opeens een stuk grofvuil richting het slachtoffer. De twee mannen belagen hem en er volgt een zware mishandeling. Dan beroven de mannen het slachtoffer van zijn bezittingen en gaan ervandoor.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Plofkraak op geldautomaat in Zaandam

De politie zoekt getuigen van een plofkraak op een geldautomaat aan de Vrieschgroenstraat …