Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie roept schutter parkeergarage Amstelstraat op zich te melden

Amsterdam – Politie roept schutter parkeergarage Amstelstraat op zich te melden

De identiteit van de vermoedelijke schutter in het onderzoek naar het dodelijke schietincident op 18 mei in een parkeergarage aan de Amstelstraat is bij de politie bekend. De recherche doet een dringende oproep aan deze verdachte om zich bij de politie te melden.

Bij het schietincident raakt een 25-jarige man uit Almere zwaargewond. Hij overlijdt later in het ziekenhuis. Kort na het incident houdt de politie op aanwijzingen van getuigen vier personen aan. Deze verdachten – drie mannen van 24, 21 en 20 jaar oud uit Amsterdam en een vrouw uit Diemen van 22 – zitten nog vast.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep: Cameraploeg beroofd van televisiecamera

Op vrijdagmiddag 15 november 2019 wordt omstreeks 15.45 uur op de Albert Camuslaan in Amst…