Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep poging beroving omgeving Kruitberg

Amsterdam – Getuigenoproep poging beroving omgeving Kruitberg

Op woensdag 15 mei 2019 rond 17.00 uur loopt een 16-jarig slachtoffer van het Metrostation Kraaiennest in de richting van de flat Kikkenstein. Ter hoogte van het speeltuintje, in de buurt van de Kruitberg en het Nellesteinpad, probeert een man hem te beroven. Hierna mishandelt deze man het slachtoffer en laat hem gewond achter. De recherche is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep nietsvermoedend van het Metrostation Kraaiennest, via de Kruitberg en het park, in de richting van het speeltuintje. Hier wordt hij aangesproken door een man die hem om zijn telefoon vraagt. Als het slachtoffer deze niet wil geven, wordt hij aangevallen. De verdachte laat het slachtoffer gewond achter.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Horlogedieven aangehouden

Twee mannen in de leeftijd van 18 en 19 jaar uit Amsterdam zijn donderdag 14 november 2019…