Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen aanrijding Pieter Calandlaan

Amsterdam – Politie zoekt getuigen aanrijding Pieter Calandlaan

Op dinsdag 14 mei omstreeks 19.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een snorfiets met twee opzittende. Hierbij is de 54-jarige fietser zwaar gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u meer informatie over deze zaak? Neem contact op met 0900-8844 of 0800-7000 Meld Misdaad Anoniem. Ook mensen die mogelijk dashcam-, bewakingscamera- of andere beelden hebben, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan ook via onderstaand tipformulier, waar rechtstreeks beelden geüpload kunnen worden. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Politie schiet op persoon in Alkmaar

Agenten kregen woensdagochtend rond 08.10 uur een melding van een persoon die vernielingen…