Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Joris Ivensplein

Amsterdam – Getuigenoproep schietincident Joris Ivensplein

Zondagavond 12 mei 2019 heeft een schietincident plaatsgevonden nabij het Joris Ivensplein op IJburg. Daarbij is een 21-jarige man gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

Rond 23.00 uur kreeg de politie melding van een mogelijk schietincident. Ter plaatse troffen agenten het slachtoffer op straat aan. Hij is aanspreekbaar overgebracht naar het ziekenhuis. De vermoedelijke dader is nog voortvluchtig.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

West-Graftdijk – Twee mannen gewond bij vechtpartij

Twee Poolse mannen van 21 en 20 jaar zijn zaterdagmiddag, iets na 13.00 uur, bij een vecht…