Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsdag. U ook?

Amsterdam – Politie Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsdag. U ook?

Morgen kleurt Amsterdam weer oranje tijdens Koningsdag 2019. Van gezinnen en festivalgangers tot jonge ondernemers op de vrijmarkt: de stad trekt tijdens deze feestdag traditiegetrouw vele bezoekers. Om de nacht en dag voor alle feestvierders zo vrolijk en veilig mogelijk te laten verlopen, zet de Amsterdamse politie extra agenten in. Zij letten onder meer op zakkenrollers en mensen die, op welke manier dan ook, overlast veroorzaken. Daarnaast roept de politie Koningsdagvierders op om zelf goed voorbereid naar de hoofdstad te komen.

Aanpak zakkenrollerij

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Plofkraak op geldautomaat in Zaandam

De politie zoekt getuigen van een plofkraak op een geldautomaat aan de Vrieschgroenstraat …