Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Soulaiman Vrij

Vermist – Soulaiman Vrij

Op 21 april 2019 omstreeks 16:15 uur is de vermiste uit zijn woning te Amsterdam op blote voeten weggelopen, nadat hij had gevraagd of hij naar buiten mocht. Na een aantal minuten is in de directe omgeving van de woning gezocht en tot op heden nog niet gevonden. Hij kan zelf zijn weg naar huis niet terugvinden.

Soulaiman is voor zijn 11 jarige leeftijd erg groot (lijkt veel ouder). Hij is verstandelijk beperkt en heeft het niveau van een kind uit groep 3. Hij spreekt slecht danwel niet. HIj heeft een evenwichtstoornis en loopt daardoor waggelend. Hij heeft verder geen documenten o.i.d. bij zich.

 

Signalement:  

Licht getint,

donker bruin golvend haar,

lichtgroen hemd zonder mouwen,

grijze korte broek van adidas,

is op blote voeten. (mogelijk dat hij wel sokken draagt?)

Hij kan wel zwemmen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep vechtpartij Sloterweg

Op zondag 18 augustus heeft rond 17.15 uur een vechtpartij plaatsgevonden op de Sloterweg …