Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Scooterrijder schiet in de lucht

Amsterdam – Scooterrijder schiet in de lucht

In de late avond van 15 april hebben scooterrijders voor onrust gezorgd in Amsterdam-West. Op de  Burgemeester de Vlugtlaan heeft een scooterrijder met een wapen in de lucht geschoten. Deze persoon heeft zich later gemeld bij het politiebureau en is aangehouden.

Op beelden die circuleren op het internet is te zien dat een man al rijdend vier keer in de lucht schiet. De 18-jarige man heeft zich gemeld bij een politiebureau en is aangehouden. Het wapen is niet aangetroffen, de politie doet onderzoek in de omgeving van het incident.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…