Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Koerier overvallen bij Leerdamhof

Amsterdam – Koerier overvallen bij Leerdamhof

Dinsdagochtend 16 april heeft rond 9.20 uur een overval plaatsgevonden op een koerier bij parkeergarage Leerdamhof in Amsterdam-Zuidoost. De politie is op zoek naar getuigen.

Toen de koerier arriveerde, eiste een drietal mannen dat hij de laadruimte van zijn bestelbus zou openen. Nadat het drietal hun buit uit de bus had gehaald, vertrokken zij in een kleine rode auto in de richting van de Langbroekdreef. De koerier raakte bij de overval niet gewond, maar is wel erg geschrokken door het incident. Het vermoeden bestaat dat de daders doelbewust een nepbestelling hebben geplaatst en vervolgens de bezorger hebben opgewacht om toe te kunnen slaan. Ondanks een grote zoekactie van de politie, waarbij ook een helikopter werd ingezet, zijn de verdachten vooralsnog voortvluchtig.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…