Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam Zuidoost Amsterdam – Opnieuw vele tientallen Italianen aangehouden

Amsterdam Zuidoost Amsterdam – Opnieuw vele tientallen Italianen aangehouden

Politiemensen die speciaal ingezet zijn in verband met de voetbalwedstrijd Ajax-Juventus hebben woensdagmiddag opnieuw vele tientallen Italiaanse “supporters” aangehouden bij de ArenA. Deze groep was in het bezit van vuurwerk, diverse busjes pepperspray, een mes en een hoeveelheid “flares”.

Deze groep hield zich al langere tijd op in de omgeving van de ArenA. Op een gegeven moment werden illegale zaken gezien die in de groep op de grond waren gegooid. Hierop is door leden van de Mobiele Eenheid, ondersteund door leden van de aanhoudingseenheid, de groep ingesloten nabij het trainingsveld. Zij zijn met bussen overgebracht naar een cellencomplex.

Er wordt onderzocht wie waar voor verantwoordelijk is en wat er verder met ze gaat gebeuren.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Straatrover filmt slachtoffer

Een onbekende dader heeft donderdag 15 augustus 2019 op de Johan van Hasseltweg zijn slach…