Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep schietincident aan Zuidermolenweg

Amsterdam – Getuigenoproep schietincident aan Zuidermolenweg

Donderdagavond 14 maart 2019 worden even voor 18.30 uur door verschillende melders schoten gehoord nabij winkelcentrum Akerpoort aan de Zuidermolenweg in Amsterdam-Osdorp. Voor zover nu bekend raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het incident.

Later op de avond wordt een 34-jarige man uit Letland aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De recherche hoopt te spreken met getuigen die het incident hebben gezien en de betrokken personen nader kunnen omschrijven. Omdat de toedracht nog onduidelijk is, hoort de politie ook graag wat zich in de periode voorafgaand aan het schietincident alsmede erna heeft afgespeeld.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Politie onderzoekt aanrijding

De politie doet onderzoek naar een aanrijding tussen een auto en een fietser in de nacht v…