Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Jongen op krukken beroofd op de Boelelaan

Amsterdam – Jongen op krukken beroofd op de Boelelaan

Op donderdag 7 maart 2019 rond 13.20 uur heeft er een beroving plaatsgevonden op de Boelelaan ter hoogte van de Vrije Universiteit Amsterdam. Het 15-jarige slachtoffer dat op krukken liep is beroofd van zijn tas. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer staat samen met  twee vrienden bij de tramhalte als de groep omringt wordt door drie jonge mannen. De mannen bedreigen het slachtoffer en zijn vrienden en gaan er vervolgens vandoor met de tas van het 15-jarige slachtoffer. Volgens een getuige zijn de drie daders mogelijk in tram 5 gestapt op de Buitenveldertselaan in de richting van de Parnassusweg.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Dodelijk schietincident Langbroekdreef

Vanavond heeft er een dodelijk schietincident plaatsgevonden aan de Langbroekdreef in Amst…