Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep taxichauffeur gezocht na straatroof Lindengracht

Amsterdam – Getuigenoproep taxichauffeur gezocht na straatroof Lindengracht

Zondagochtend 3 maart rond 5.45 uur wordt op de Lindengracht, vlakbij de kruising met de Brouwersgracht, een vrouw slachtoffer van een straatroof. De politie is op zoek naar getuigen, specifiek een taxichauffeur die op het moment van het misdrijf vlakbij geparkeerd stond.

Het slachtoffer arriveert kort daarvoor per scooter op de Lindengracht. Op het moment dat zij stilstaat, komt een man op haar afrennen. Hij belaagt haar en berooft haar van haar eigendommen. De man rent vervolgens weg via de Eerste Goudsbloemdwarsstraat naar de Willemsstraat. Daar verliest een getuige hem uit het oog.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…