Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Onderzoek naar explosie Linnaeusstraat

Amsterdam – Onderzoek naar explosie Linnaeusstraat

De politie doet uitgebreid onderzoek aan de Linnaeusstraat nadat daar vermoedelijk op de vroege ochtend van zaterdag 3 maart een explosief tot ontploffing is gekomen ter hoogte van een coffeeshop.

De meldkamer kreeg rond 05.10 uur meerdere meldingen uit de buurt dat er een harde knal was gehoord. Ook door surveillerende agenten werden een lichtflits en een enorme knal waargenomen. Meerdere panden hebben schade opgelopen als gevolg van de explosie. Vermoed wordt dat een explosief tot ontploffing is gekomen. Om hier meer duidelijkheid over te krijgen is een uitgebreid onderzoek gestart. De recherche spreekt graag met mensen die mogelijk iets gezien hebben. Indien mensen over camerabeelden beschikken waarop mogelijk iets te zien is, dan horen rechercheurs dat heel graag. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…