Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Schietincident Amsterdam Zuidoost

Amsterdam – Schietincident Amsterdam Zuidoost

De politie doet onderzoek naar een schietincident op maandagavond 25 februari 2019 in Amsterdam Zuidoost.

Rond 20.15 vindt er een schietincident plaats in een portiek aan de Maasdrielhof in Amsterdam Zuidoost. Drie verdachten slaan daarbij op de vlucht. Als de hulpdiensten ter plaatse komen wordt een 50-jarig slachtoffer met schotwonden naar het ziekenhuis overgebracht, de man is buiten levensgevaar.

De politie doorzoekt de omgeving rondom de Maasdrielhof op zoek naar de verdachten. Eén kilometer verderop treffen zij een man aan op de Huntumdreef. De man berooft zichzelf op dat moment van het leven. De identiteit van de overleden man is nog onbekend. De recherche doet hier onderzoek naar.   

De politie onderzoekt of de twee incidenten verband met elkaar hebben.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Grote hoeveel cocaïne en geld aangetroffen

Twee mannen uit Amsterdam in de leeftijd van 25 en 34 jaar zijn woensdagavond 18 september…