Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update schietincident IJburg

Amsterdam – Update schietincident IJburg

De politie heeft op donderdag 7 februari een zwarte brommer aangetroffen op de Liergouw in Amsterdam Noord. Deze brommer heeft mogelijk een rol gespeeld bij het schietincident van afgelopen woensdag op IJburg . De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over deze brommer.

Politieagenten treffen op donderdag 7 februari om 06.00 uur een zwarte brommer van het merk Gilera, type Runner aan op de Liergouw. De brommer heeft geen kentekenplaat en voldoet aan dezelfde omschrijving als de brommer waarop de avond ervoor de twee mogelijke verdachten van het schietincident zijn weggereden.

De recherche onderzoekt of deze brommer betrokken is geweest bij het schietincident. Heeft u deze brommer zien rijden of neergezet zien worden, of heeft u meer informatie over dit schietincident? Neem contact op met 0900-8844 of 0800-7000 (meld misdaad anoniem). Via onderstaande tipformulier kunt u ook beeldmateriaal ter beschikking stellen.

 

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigenoproep poging straatroof Slotermeerlaan

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot een straatroof op donderdagmiddag 2…