Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man gewond na schietincident

Amsterdam – Man gewond na schietincident

De recherche is bezig met een onderzoek naar een schietincident aan de George Sliekerkade. Een 43-jarige man raakte daarbij gewond.

Woensdagavond 6 februari kwamen er even na 23.30 uur meerdere meldingen binnen bij de meldkamer dat er harde knallen waren gehoord en dat er een man op straat lag te schreeuwen. Hij bleek gewond te zijn geraakt. Hij is naar een ziekenhuis vervoerd. Door getuigen is gezien dat er twee personen op een scooter zijn weggereden door de Maria Austriastraat in de richting van winkelcentrum IJburg.

Rechercheurs zijn direct een uitgebreid onderzoek gestart. Op de locatie werden meerdere hulzen aangetroffen. Wat zich precies heeft afgespeeld wordt onderzocht. Rechercheurs spreken daarom graag met mensen die getuige zijn geweest van het schietincident en die nog niet met de politie hebben gesproken. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Wie niet weg is, is gezien

De politie heeft twee verdachten aangehouden na de inbraak in een bedrijfsbus aan de Priem…