Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen dodelijk steekincident Van Reigersbergenstraat gezocht

Amsterdam – Getuigen dodelijk steekincident Van Reigersbergenstraat gezocht

Zondagavond 13 januari 2019 vindt een steekincident plaats in de Van Reigersbergenstraat in Amsterdam-West. Een 29-jarige man raakt hierbij ernstig gewond en hij overlijdt diezelfde avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie weet vlak na het incident een verdachte aan te houden, maar het onderzoeksteam houdt er op dit moment sterk rekening mee dat hij niet de persoon is die het slachtoffer heeft neergestoken. Woensdag 16 januari is opnieuw een verdachte aangehouden. Het team is echter nog steeds dringend op zoek naar mensen die meer weten over dit incident en deelt daarom mogelijke aanknopingspunten.

Rond 19.15 uur komt de melding binnen dat op de Van Reigersbergenstraat een vechtpartij heeft plaatsgevonden waarbij iemand gewond zou zijn geraakt. Ter plaatse treffen politie-eenheden inderdaad een zwaargewonde man aan. Het slachtoffer blijkt meerdere malen te zijn gestoken. Hij is er zo slecht aan toe dat hij op een gegeven moment op straat gereanimeerd moet worden. De man wordt snel naar het ziekenhuis overgebracht. Daar overlijdt hij later die avond aan zijn verwondingen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Eenzijdig dodelijk verkeersongeval

Op vrijdagmiddag is een 25-jarige man uit Zaandam om het leven gekomen bij een eenzijdig o…