Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep dodelijk ongeval A10 Coenplein

Amsterdam – Getuigenoproep dodelijk ongeval A10 Coenplein

Zondagmiddag 23 december 2018 rond 17.45 uur vond op de Rijksweg A10 / Coenplein een dodelijk ongeluk plaats. Daarbij kwamen een 44-jarige man uit Wormerveer en een 34-jarige vrouw uit Amsterdam, beiden opzittenden van een motor, om het leven. Mogelijk is ook een auto bij het ongeval betrokken geweest. De bestuurder van de auto, een 52-jarige man uit Krommenie, is aangehouden.

De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Op basis van de eerste onderzoeksbevindingen, gebaseerd op eerste verklaringen van getuigen, wordt rekening gehouden met het scenario dat voorafgaande aan de aanrijding mogelijk een verkeerstwist heeft plaatsgevonden tussen de opzittenden van de motor en de automobilist.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Doorrijder met drank

Op donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Westerdijk in Alkmaar. Een van de best…