Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen woningoverval Loenermark gezocht

Amsterdam – Getuigen woningoverval Loenermark gezocht

Dinsdagavond 18 december overvallen twee mannen een woning aan Loenermark in Amsterdam-Noord. De politie zoekt getuigen van deze overval.

Rond 18.45 uur klopt iemand bij het 77-jarige slachtoffer aan. Het slachtoffer is waakzaam en doet de voordeur een klein stukje open om te kijken wie daar staat. De deur wordt echter direct verder open geduwd en twee onbekende mannen komen de woning binnen. De mannen zijn op zoek naar waardevolle spullen en bedreigen het slachtoffer. Het slachtoffer is bang en geeft de mannen uiteindelijk wat ze willen. Daarna verlaten de twee de woning weer. Het slachtoffer blijft geschrokken achter.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Doorrijder met drank

Op donderdagmorgen vond er een ongeval plaats op de Westerdijk in Alkmaar. Een van de best…